Trolderikkerne

Ry & Omegns Private Pasningsordning

Trolderikkerne

Ry & Omegns Private Pasningsordning

Dagligdagen

Værdigrundlaget er min "bibel". Det er den måde jeg bestræber mig på, hver dag at arbejde med børnene på. Det er den måde, jeg griber situationer og aktiviteter an på, og det er de metoder, jeg bruger for at forberede de skønne guldklumper til næste skridt i livet....børnehaven!

I praksis har vi en ganske skøn hverdag med masser af krammere, sang, leg, aktiviteter, oplevelser og hygge...både inde og ude. Vi elsker at tage på ture både i bil, i vores nye ladcykel og i "den røde mini bus" (en videreudviklet barnevogn m/plads til 4 børn)...

Efter indkøringen, og når den lille ny Trolderik er helt tryg og tillidsfuld, vil vi tage ud i naturen, i skoven og besøger dyrene i nærheden. Vi besøger kollegaer, biblioteket og legepladser, og er til gymnastik i Ry-hallen en gang om ugen.

Vi vil også af og til få besøg af en kollega med børn....ofte leger vi bare, men det kan også være, at vi laver fælles-projekt med en kollega, at vi spiser sammen eller tager på tur sammen til f.eks. AQUA, Indelukket, Himmelbjerget, Hermans Hule og lign.. Nogle enkelte gange er turerne heldags-ture, hvor "de store" børn sover i små telte...det er vildt hyggeligt, synes de!