Trolderikkerne

Ry & Omegns Private Pasningsordning

Trolderikkerne

Ry & Omegns Private Pasningsordning

Opstart

Det er så vigtigt, at barnet får en tryg og god opstart. Derfor er det en rigtig god investering af komme på løbende legebesøg inden opstart (særlig 1 måned op til start).

Det er ofte forskelligt hvilken tidshorisont man, som forældre, har til at køre sit barn ind. Normalt anbefaler jeg mindst 14 dage. Vi aftaler fra dag til dag, hvad der skal ske den efterfølgende dag, da det er meget individuelt, hvad den lille guldklump er vant til af forskellige lyde/oplevelser, socialisering og det at være væk fra mor og/eller far.

Det er vigtigt, at I som forældre, signalere og taler om pasningen som et trygt og sjovt sted at være. Det kræver, at I også er trygge ved at aflevere jeres guldklump til mig...barnet mærker det, hvis forældrene er usikker.

Hvis barnet har meget svært ved at sige farvel, er det en god ide at gøre afskeden kort. Jeg er der til at trøste barnet, anerkende barnets følelser, og derefter sætte leg igang eller læse en bog, så barnet får en god følelse af tryghed.

I er altid velkommen til at sende en sms for at hører hvordan det går, og jeg vil svare såsnart det er muligt. Det er også muligt, at jeg sender billeder af barnet til jer, så I ved selvsyn kan se hvordan det går ❤️